Friday, April 29, 2011

bloop

saya seorang menjengkelkan bila...:

1....tak pernah ingat jadual makan ubat-en suami suh publish kat wall facebook supaya saya boleh baca setiap hari jadual makan ubat
2....suka buat mode silent kat tepon,bila org tepon jarang sangat angkat,yg paling teruk suami tepon pun tak angkat
3....bawa tepon yg tak pernah ingat nak charge....
4....cerewet tahap dewa..bab makan makan
5.....suka sapu rumah berkali kali sehariiii
6.....bila nampak buku tak ingat budget...

jad,saya hanya seorang insan yg lemah...menjengkelkan bila sokmo buat perkara sama yg berulang kali...bak kata suami "macam saya tak kenal perangai awak".....

1 comment:

  1. Hehe..k.na, tipon tu en suami la tlg charge...sm mcm sy...

    ReplyDelete